Motive de Rugăciune


Pace și Bine ai venit pe pagina „Motivelor de rugăciune”!

Aici poți lăsa motivele tale de rugăciune, dar deasemenea poți să te rogi pentru motivele lăsate deja aici!

Biblia ne învață să ne rugăm unii pentru alții: 

Rugăciunea făcută cu credinţă va mântui pe cel bolnav, şi Domnul îl va însănătoşi; şi, dacă a făcut păcate, îi vor fi iertate. Mărturisiţi-vă unii altora păcatele şi rugaţi-vă unii pentru alţii, ca să fiţi vindecaţi. Mare putere are rugăciunea fierbinte a celui neprihănit.  (Iacov 5:15-16)

Faceţi în toată vremea, prin Duhul, tot felul de rugăciuni şi cereri. Vegheaţi la aceasta, cu toată stăruinţa, şi rugăciune pentru toţi sfinţii  (Efeseni 6:18)

Bucuraţi-vă în nădejde. Fiţi răbdători în necaz. Stăruiţi în rugăciune.  (Romani 12:12)

Toți avem nevoie de susținere în rugăciune, păcat că mulți dintre noi nu înțelegem valoare și puterea rugăciunii! Vreau să te îndemn să nu-ți fie rușine și să lași mai jos în comentarii motivul tău personal și noi ne vom ruga pentru tine! Domnul să te Binecuvânteze!

Harul și Pacea să fie cu voi cu toți!  Amin! 

27 de gânduri despre „Motive de Rugăciune

Adăugă-le pe ale tale

  1. Vă rog foarte mult să vă rugați pentru mama mea care are multe probleme de sănătate, se chinuie îngrozitor și cred că numai Domnul o mai poate ajuta. Mulțumesc din suflet.

    Apreciază

  2. Va rog sa va rugați pentru mine am 15ani si nu vreau sa îl pierd pe isus îl iubesc foarte mult caci cel rău ma cam păzește la fiecare colt isus a avut multe lucrări pt mine ca cel rău vre sa smulgă din rădăcini ca pe o floare îmi doresc mult da primesc duhul sfânt stăruiți în rugăciune pt mine domnu sa va binecuvânteze amin

    Apreciază

  3. Buna ziua! As vrea si eu sa va rog sa va rugati pentru mine, am mari probleme cu imunitatea, nu-mi pot simti fata de la curent, si am temperatura, ca Domnul sa-Mi dea vindecarea Sa. De-asemeanea dintii ma dor foarte tare, va voi fi foarte recunascatori daca va veti ruga pentru mine. Domnul sa va binecuvanteze!

    Apreciază

  4. Pace motivul la care va rog da ma ajutati in rugaciune e pentru familiea mea eu si sotia mea deo vreme Nu ne mai intelegem e gata sa ne derspatim de aceia e nevoie de rugaciuni si de intrventiea lui dumnzeu

    Apreciat de 1 persoană

  5. rog sa ma sutineti in rugaciune pentru sanatatia mamei Ana, sorei Olesia si a nepotilor meii Corina, Vladu si Denis. mamei si lui nepotul meu vlad iau facut deja operatie dar fara nici un folos in contra sufera si diasemenia asi ruga sa ma sutineti in rugaciune pentru salvaria lor. dinainte eu ma multumesc nespus de mult pentru sutineria voastra in rugaciune. si fie ca bunul Dumnezeu sa va binecuvinteze pe fiecare din voii din belsug pentru totul ce faceti.

    Apreciat de 1 persoană

  6. Rugați-vă pentru mama mea Tanea, acuma zilelea i-a explodat o bancă cu apă fierbinte pe față și are nevoie să fie purtată în rugăciune, Vă rog să vă făceți un timp și pentru ea… Mulțumesc mult! Domnul să vă răsplătească!

    Apreciat de 1 persoană

  7. Pace. Va rog sa va rugati pentru ca am de inceput o lucrare cu copii si Domnul sa-mi dea izbinda… De asemenea as vrea sa va rugati p-u un calculator, din motiv ca starea financiara nu-mi permite….multumesc mult…Domnul sa va binecuvinteze…

    Apreciat de 1 persoană

  8. Va rog sa va rugati pentru familia mea.am trei copii baieti si o fata care a ramas paralizata partea stinga dupa trei operatii pe creier ptr ca sa spart o .va.vena.la cap va rog rugati.va ptr sanatatea ei nepotele mele doua fetite . Ptr coopii mei domnul dumnezeu sa le dea minte si intelepciune sa cunoasca calea. Adevarul si viata care este fiul domnului isus cristos mintuitorul nostru al tuturor

    Apreciat de 1 persoană

  9. Va rog sa va rugati pt. mine
    As vrea sa imi imbunatates relatia cu D-zeu,sa ma pot ruga (pt ca de um timp nu mai o pot face….) mai mult si o sa trec printr-o grea perioada de examene sper sa va rugati si pt asta.
    Domnul sa binecuvanteze din belsug cei ce ma vor sustine in rugaciune.

    Apreciat de 1 persoană

  10. Ma rog Lui Dumnezeu pentru a ma ajuta sa mi gasesc un lic de munca pt ami ajuta familia.suntem in Anglia si este foarte greu cand nu ai sprijin decat din partea Lui Dzeu. Va multumesc

    Apreciat de 2 persoane

  11. Rugativa pentru familia me si pentru Alexanra este bolnava ca bunul Dumezeu sa-i deie insanatosire, este mica are numai 8 ani este in spital la cj va rog rugati-va pentru ia ca Dumezeu sa ne asculte rugacinile!

    Apreciat de 2 persoane

    1. Amin! Domnul să vă poarte pe toți în carul Său de biruință!
      „Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare.” (Isaia 41:10)

      Apreciat de 1 persoană

  12. Vreau să vă rog, ca să vă rugați pentru mine, ca să-mi fac mai mult timp pentru Dumnezeu, și anume să mă rog, să citesc din Biblie și să o împlinesc! sunt tentat să pierd mult timp pe internet (în lucruri bune) dar simt că prea mult stau în lumea virtuală. Și de asemenea să-L iubesc pe Domnul cu tot ce sunt și cu tot ce am, dar să fie prin fapte vizibile și să fiu tare când vine ispita, sper că mă înțelegeți… Mulțumesc mult! Domnul să vă aibă în paza Sa!

    Apreciat de 2 persoane

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Creează gratuit un site web sau un blog la WordPress.com.

SUS ↑